Knižní výzva 2018

V roce 2017 jsem už podruhé plnila knižní výzvu od Ells, na kterou se každoročně těším. Stanovila jsem si cíl 40 knih a tolik mě zamrzelo, když jsem cíl nesplnila. Mám spoustu nikdy nedočtených knih, spoustu knih, jenž jsem ani ještě nezačala, přestože mám času na čtení hodně. Občas začnu číst knihu, na kterou jsem neměla ani trošku náladu a pak to dopadá nedokončením. A ta proklatá prokrastinace.. kdy jen trčím na sociálních sítích.

Skončila jsem s dvaceti sedmi přečtenými knihami, dohromady jsem se probrala dvaceti jedna autory, přičemž sedmnáct jich bylo pro mě úplně nových. Přečetla jsem 8 752 stran. Rozečetla jsem svou první mangu. Zjistila, že mi kriminálky nejsou tak cizí a že Harryho Pottera můžu číst neustále dokola. I když jsem výzvu nesplnila, jsem spokojená.

40-knihPro rok 2018 si dávám stejný cíl a nyní věřím, že ho už konečně splním. Bude to takové malé knižní předsevzetí do nového roku a já se budu snažit, aby to dopadlo konečně dokončením.

Protože jsem se začala hodně pohybovat na instagramu se svým bookstagramem, narazila jsem na další knižní výzvu pro rok 2018 a do té se také hodlám zapojit. Jedná se o výzvu od @anisinspiration, jež je o dvanácti knížkách (+ jedna vánoční) s různým „zaměřením“. V podstatě by se měla číst každý měsíc jedna kniha, ale je na vás, jak si čtení přizpůsobíte.

kv2018

 

Knižní výzva od Ells:

  1. Šest vran
    Leigh Bardugo
    384 stran
  2. Volání netvora
    Patrick Ness
    216 stran
  3. Než jsem tě poznala
    Jojo Moyes
    407 stran
  4. Malý pražský erotikon
    Patrik Hartl
    440 stran
  5. Němý křik
    Angela Marsons
    336 stran
  6. Prohnilé město
    Leigh Bardugo
    432 stran

Knižní výzva od @anisinspiration

  1. Prohnilé město
  2. Volání netvora

2 komentáře: „Knižní výzva 2018

Napsat komentář